Patatjes eten!

Hey momma

Het is zo stil op de blog? Dat komt omdat je als mama van 2 blijkbaar nog minder tijd over houdt om de blog te onderhouden. En of onze kindjes weer wat mijlpalen door zijn! Mette gaat naar school💕! En ze doet dat super. Onze Nante lust nu eindelijk patatjes. Na een week braken bij de Bonny (het is toch iets anders dan melk he…) begon hij opeens te happen. En nu hapt hij zo ‘flink’, zeg maar wild, dat mama onmogelijk nog kan volgen. Het typeert Nante, een grenzeloze wil en bakken temperament. Net als zus, maar toch anders. Bij Nante gaat het allemaal net iets gematigder. Hij begint gewoon met 2 tandjes, niet zoals bij Mette 2 op 5 maanden en de week erop al bijna al de rest. Hij kan gerust even alleen spelen. En zijn huilbuien duren toch wel 3 seconden minder lang.

Hier onze Nante in februari na zijn patatjes. Het is een heel blij mannetje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *