New hairdo

Stokstijf zat ze op mijn schoot…wie is die vrouw? (de kapster dus) te denken.

Bovendien zat er ook een man met zijn hoofd in een bak en een andere vrouw was hem aan het wrijven. WAAAAW. Te veel indrukken voor de prinses die dus werd bestempeld als ‘zeer flink’ en ‘helemaal niet lastig’. Makkelijk hoor kapster, jij hebt haar 5 minuten daarvoor niet gekend: jengelen terwijl ik het vijfpuntsslot van de fietsstoel loswrik-ook niet geschikt voor clumsy  mommas- en ook nog eens 2 tassen, 1 scrabblespel, 2 kookboeken en een mini fietshelmpje meezeul.

Maar op die stoel en mijn schoot, ik de zwarte cape, zij een witte met Sponge Bob op, heel braaf dus. Het resultaat mag er zijn. Een van de jongste Carré? kapseltjes van het salon. Misschien een beetje truttig maar vooral heel meisjesmooi.

image image image image image

One thought on “New hairdo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *